Over

The Cactus Lounge

Hoe het begon

The Cactus Lounge ontstond in de lente van 2020, in volle coronacrisis. Het waren bizarre tijden en ik voelde een sterke drang om te dromen, te lezen en te schrijven. Het resultaat van mijn zoektocht is een blog waarin reizen en literatuur centraal staan. Als ik reis, ga ik gretig op zoek naar verhalen. En als ik lees, dan reis ik eigenlijk in mijn hoofd.

Travel, books & more

Travel

Reizen is een passie. Ik hoef niet per se ver en lang te reizen. Ook een weekendje weg of een daguitstap bezorgen me al dat zalige vakantiegevoel. Mooie plekken zijn overal te vinden. Ik reis graag traag (en liefst ook duurzaam) en vind het belangrijk om met een open blik nieuwe culturen te ontdekken en mensen te ontmoeten.

Books

Boeken doen me wegdromen, leveren prikkelende inzichten op of brengen me tot rust. Lezen verruimt mijn wereld, brengt me in verre landen en zorgt ervoor dat ik mezelf en andere mensen beter begrijp. Ik lees vooral fictie, maar in de blog is er ook ruimte voor non-fictie. Ik waag me niet aan diepgaande analyses, maar hoop via deze weg mijn leeservaringen te delen en leesinspiratie te zaaien.

More

Ik leg mezelf geen beperkingen op, schrijven is experimenteren en verhalen zijn overal te vinden. Ook in film, muziek of andere kunstvormen. Kortom, alles is mogelijk, zolang het maar gezellig blijft.

Veel leesplezier op The Cactus Lounge!

  • Graag nodig ik je uit om zelf reistips of boekentips te delen en te reageren op mijn berichten.
  • Heb je suggesties om The Cactus Lounge te verbeteren? Zit je met een dringende vraag? Aarzel dan niet om me te contacteren via het contactformulier op deze website.
  • Ontmoet het team achter The Cactus Lounge.
  • Goesting om samen te werken met The Cactus Lounge? Check dan even de verschillende mogelijkheden.
  • Volg The Cactus Lounge ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor de laatste nieuwtjes.

%d bloggers liken dit: